Cariere

     Societatea noastra s-a dezvoltat in mod constant in ultimii ani . Echipa noastra a evoluat in acelasi ritm, reusind sa fie in pas cu schimbarile din domeniul contabilitatii si legislatiei. Am crescut ca numar, dar si ca nivel profesional.

     Am format un colectiv tanar si dinamic, pe langa membrii experimentati, un colectiv din care poti face parte. Vei avea cateva avantaje importante.

     Vei capata o experienta bogata, in timp scurt, pentru ca vei intra in contact cu o multitudine de probleme legate de firme diferite, cu mai multe obiecte de activitate. Lucrand intr-un cadru profesionist, vei fi la curent cu noutatile, vei avea posibilitati de perfectionare si de avansare.

     Oferim studentilor si masteranzilor programe internship in domeniile: contabilitate,  salarizare si gestionare resurse umane, marketing, drept.

     Cei interesati pot sa trimita CV-urile pentru inscrierea la aceste programe, numarul locurilor este limitat.

      Am creat 3 posturi noi pentru CONTABIL JUNIOR!!!!

      Cerinte: studii superioare de specialitate finalizate, pasiune pentru contabilitate si cifre, dorinta unei cariere in domeniu, cunoasterea limbii engleze si/italiene la nivel mediu/avansat, inclinatie spre studiu si formare profesionala continua.

     Avem disponibil 1 post pentru CONTABIL SENIOR!!!

      Cerinte: studii superioare de specialitate, experienta de minim 3 ani in domeniu, cunoasterea limbii engleze si/italiene la nivel mediu/avansat, cunostinte solide in domeniile financiar-contabil, fiscal si dreptul muncii, pasiune pentru profesie, orientare spre client, promptitudine in relatia cu clientii, experienta in gestionarea unui portofoliu de clienti, abilitati foarte bune  de planificare, organizare, comunicare si relationare, capacitatea de a gestiona sarcini multiple si clienti  diversi, responsabilitate, capacitatea de a respecta termenele limita, preocupare pentru dezvoltarea profesionala continua.Avantaj: calitatea de expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal sau stagiari in aceste profesii.

     Avem disponibil 1 post pentru SEF SERVICIU RESURSE UMANE!!!

Cerinte:
1. Experienta in domeniul resurselor umane, inclusiv in salarizare, de minim 3 ani;
2. Studii superioare - economice si/sau juridice;
3. Calitatea de expert contabil, auditor financiar sau consultant fiscal/ master sau cursuri de specializare/perfectionare in domeniul resurselor umane;
4. Solide cunostinte profesionale actualizate la legislatia in vigoare ( Codul Muncii, Codul Fiscal, dar nu numai);
5. Cunostinte PC excelente: Word, Excel, navigare internet, programe specifice salarizarii si gestionarii resurselor umane;
6. Foarte bune cunostinte de limba engleza si/sau italiana, scris si vorbit;
7. Dorinta permanenta de asimilare a noutatilor si de perfectionare in domeniu;
8. Capacitatea de a munci in echipa si de a se integra intr-un mediu de lucru dinamic;
9. Permanenta preocupare de a oferi calitate prin munca depusa.
10. Disponibilitate pentru studiu si formare continua.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daca doriti sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra, puteti sa il atasati unui email si sa il trimiteti la adresa office@fiscontexpert.ro sau puteti utiliza direct formularul de upload de mai jos.

Formular upload CV